Renovatie (woningen, keuken en badkamer)

Verlichting kennen we in vele soorten en verschijningsvormen.
Maar vaak wordt eraan voorbij gegaan dat een verlichtingontwerp naast functioneel en doelmatig, ook decoratief mag zijn en zelfs moet zijn.
Verlichting moet ook passen bij uw wensen, uw omgeving en natuurlijk uw budget.
Met kennis en kunde kunnen wij u adviseren, leveren en natuurlijk ook installeren.

Daar verlichting ook meer is dan ” aan en uit”, schakelen, dimmen is lichtmanagement een onderdeel waaraan bij een goed verlichtingsplan zeker niet voorbij gegaan mag worden.
Voor elke ruimte van klein tot groot vinden wij samen met u het juiste lichtplan.

Licht management

Bedien uw verlichting en zonwering op afstand
Het zeer betrouwbare Gira Funk en het Gira E-net -management stelt ons in staat u een stuk comfort te bieden waar u evenveel plezier als gemak van heeft.

Het licht aan en uit doen vanuit uw luie stoel of van uit uw bed. Binnen, of buiten, op zolder of in de kelder. Ook alle verlichting te gelijk aan of uit, in delen schakelen of dimmen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Uw rolluiken, zonnewering, gordijnen of jaloezieën zijn op afstand te bedienen.
Wilt u nog een stap verder en lichtscenes creëren die uw huis (of kantoor) bewoond doen lijken wanneer u afwezig bent? U zegt het maar.

Met het nieuwe Gira E-net heeft u nog meer mogelijkheden en kunt u vanaf uw smartphone uw woning bedienen waar ter wereld u ook bent. (mits een goede internet verbinding aanwezig)

Stel uw vraag

Chat openen