Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor jouw delen betreffende bestanden aan pc

Jij kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor je computer zullen moeilijk is. Moderne keuze biedt echter veel oplossingen. In deze artikel leert u waarmee u dezelfde programma kiest om bestanden naar je computer met te zetten – zo welke criteria u zullen zoeken en welke als de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een precies -programma voor het op internet overzetten betreffende bestanden te kiezen, horen u voor verschillende tonen letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat op je opkomt. We kan niet die persoonsgegevens door handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Ieder -services dit in die artikel aanlanden beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp voordat een bijzonder artikel, dezelfde laat de de aangaande specialist bedragen.

Gemak

Dit is dus van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een https://nl.dataroom-providers.org/ -platform. Deze omvatten functies dit het is van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jouw gemak van het opslaan van bestanden – jij moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Gelegenheden om documenten rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

De moet maximale controle hebben over de verzenden of ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan worden bewerkt, zou het jullie geschiedenis van het werken zijn.

Het is geweldig mits er op de pc-versie ook dus mobiele versie komt.

Raden

Iedereen wil het belangrijkste tarief kiezen met een goede prijs plus niet te regelmatig betalen aan wat u niet van plan leven te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het wit dat dit cijfer heel anders bestaan in opslagservices. Onderhand sommige de toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot en met slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service betreffende Apple bestaat beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakje van stuk voor stuk Apple-services, dit niet alleen cloudopslag omvat, maar evenzeer Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel bestaan de snelle synchronisatie betreffende bestanden ervoor alle apparaten, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan alsmede dienen ingeval een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te gebruiken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven op gezinstoegang voor maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft veel coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer door onboarding in uw applicaties door dit fabrikaat.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en jij prullenbak. U kunt verwijderde bestanden tevens zien in uw map waarmee ze waren voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt deel uit met het Google-systeem, wat absoluut snelle en gemakkelijke integratie met is andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Chat openen